37 thoughts on “Clocks Made of Vynil Discs”

  • Venemaaga nii väheke seost on, et enamus om Üleliiduslise Kultuuriministeeriumi firma Melodija toorikutest tehtud. Aga kodumaised suveniiri meistrid on meil õnneks andekad. MADE IN ESTONIA! on auga välja kantud. Huvitava ja mis tootja kodukalt need pildi tuuri on pandud?

   Reply
 1. Tallinna Raekoja platsi läheduses on kullapood mille teisel korrusel väike kellassepatöökoda. Kahjuks ei mäleta ma praegu aadressi, vist Vanaturu kaela jääb et kui mööda Viru tänavat tuled siis paremat kätt väike uks, all on ehtepood.. Kitsast trepist üles – seal kunagi oli neid seina peal isegi.

  Reply
 2. Neid kellasid müüakse Vabaduse väljakul Kunstihoone all asuvas disainipoed Nu Nordic.
  — you can buy these clocks in Estonia Tallinn on Vabaduse square, there´s a design shop called Nu Nordic.

  Reply

Leave a Comment